Skoda Ξάνθη: Είκοσι χρόνια πετυχημένης συνεργασίας


Είκοσι χρόνια πετυχημένης συνεργασίας συμπλήρωσε η Ξάνθη με την ΒΙΑΜΑΡ. Σαν σήμερα η εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων προέβη σε μία πρωτοποριακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, καθώς αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, δίνοντας παράλληλα και το όνομά της, Skoda Ξάνθη. Ο τότε πρόεδρος του Α.Ο.Ξ., Θόδωρος Κοκκάλας, έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΜΑΡ, Χρήστο Πανόπουλο, και η ομάδα με αργά αλλά σταθερά βήματα έγραψε και συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγωνιστικό τομέα, κάτω από χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στη συνέχεια οι τελευταίοι ακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την επόμενη αναμέτρηση, που είναι την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων της ΠΓΔΜ, έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας στο τελικό 1-1. Αντίθετα στο Μινσκ βρίσκονται οι Πέτρος Μάνταλος, Γιούρι Λοντίγκιν και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που την Τρίτη αγωνίζονται με την εθνική ελπίδων της Ελλάδος κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Λευκορωσίας.
Πηγή: skai.gr